Home · Forum · FAQ · Contact · Galerie Foto Friday, December 15, 2017
Navigare
Home
Forum
C.S. Budokai Arad
Contact
Cauta
Opinia ta despre noi
Stiri & Articole
Categorii de Stiri
Articole
Karate Kyokushin
Kyokushin - istoric
Filosofia Kyokushin
Luptatorii clubului
Calendar Kyo
Examen
Program
Video Online
Tutoriale Video Online
MusicVideo Online
Tae Bo
Tae Bo
Program
Kenjutsu
Kenjutsu
Samurai
Katana
Bushido
Calendar Kenjutsu
Program

Downloads
Linkuri Web
Galerie Foto
Best @ Budokai-Arad
Locul III - kumite
Campionatul European 2007
Margarint Dorin
Newsletter
Doar pentru membri
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 6
Membri conectaţi: azpwydrfnzf

Membri înregistraţi: 20,946
Cel mai nou membru: azpwydrfnzf
Ultimii utilizatori văzuţi
azpwydrfnzfOnline
fyezybwyfyi< 5 min
tomckem< 5 min
dvdwwaohovb< 5 min
xqxzhogvsw< 5 min
gwjzydphjff< 5 min
gvmxviscbjk< 5 min
jxpwviewlds00:06:18
iyqvwivadiw00:06:38
ewbwwclmhld00:07:23
Latest Downloads
Budokai slideshow 1509
Imnul Shinkyokushin 1760
Invitatie Campionatu... 1562
rezultate_sportive_b... 37
top sportivi budokai... 63
Publicitate


Tabara de Kyokushin Casoaia 2007
Stiri


In perioada 07-08.iulie 2007 a avut loc la Casoaia Tabara de karate kyokushin a clubului.
Tabara de Tae Bo Moneasa 2007
StiriIn perioada 23 -24.iunie.2007 a avut loc la Moneasa TABARA DE TAE BO organizata de clubul nostru. Puteti vedea pozele in Galeria foto
Campionatul National pe echipe Tg Mures
Sambata 26 mai 2007 la Tg Mures 6 sportivi ai Clubului BUDOKAI ARAD au participat la Campionatul National de karate kyokushin pe echipe. Acestia s-au comportat meritoriu obtinand 6 medalii de aur, luptand cu spirit si tehnicitate deosebita, facand meciuri spectaculoase apreciate de publicul din Tg Mures.
Echipele clubului BUDOKAI Arad:
Seniori feminin
Vizental Anita
Dan Anca
Delureanu Adela

Seniori masculin
Margarint Dorin
Gorea Adrian
Cristea Adrian


edit by adicrst: Am uploadat 293 de poze de la aceasta competitie. Le puteti vedea la Galeria Foto.
Campionatul European 2007
Margarint Dorin medaliat cu bronz la Campionatul European de Karate Shinkyokushin 2007 Vilnius Lituania

Lotul de karate shinkyokushin al României a participat in perioada 20-21 aprilie 2007 la Campionatele Europene de Karate Shinkyokushin pentru seniori si tineret desfășurate în Vilnius - Lituania obtinand cinci medalii, trei la tineret și două la seniori. A fost una dintre cele mai dificile și puternice ediții ale acestei competiții, cu 27 de țări participantesi 275 de sportivi inscrisi.
Anca Wallmen de la CS Gym Oradea a reușit să își păstreze titlul de campioană europeană la kata devenind pentru a cincea oara Campioana Europeana.
La kata masculin, Cristian Bolduț de la CS Vidalis Zalău a avut o evoluție notabilă, clasându-se în final pe locul patru, după un sportiv lituanian situat surprinzător pe locul 1 și doi sportivi maghiari.
În proba de kumite -70 de kg, Lucian Anca a disputat o luptă feroce în compania unui karateka ucrainean, fiind învins în ultimele secunde ale întâlnirii printr-o lovitură surprinzătoare în zona plexului. Ucraineanul s-a clasat în final pe locul doi al categoriei.
Celălalt concurent de la -70 kg seniori, Sergiu Druhora de la CS Vidalis Zalău a avut, cum era de așteptat, o evoluție extrem de bună și spectaculoasă, dovedind că a crescut și s-a maturizat de la un concurs la altul. În prima întâlnire el a luptat împotriva unui medaliat la europene, un luptător georgian extrem de puternic. Sergiu a dominat însă lupta din punct de vedere tehnic de la un capăt la celălalt, dovedind în final și un spirit excepțional. După trei reprize dificile, toți cei patru arbitrii de colți l-au dat învingător pe Sergiu. În turul secund, zălăuanul a întâlnit un puternic luptător bulgar. După nici câteva secunde, în urma unei execuții extrem de violente parate de Sergiu cu genunchiul, bulgarul a suferit o fractură la laba piciorului fiind eliminat din luptă prin ippon. În turul trei, ajuns în primii opt sportivi ai Europei, s-a repetat povestea de la un concurs anterior, când Sergiu a luptat extraordinar, dar a fost defavorizat în urma unei lovituri în zona genitală punctată de arbitrii ca wazari.
Alex Wallmen și Adrian Ferenț de la CS GYM Oradea, ambii evoluând în cadrul categoriei -90 kg seniori, au avut o evoluție meritorie. Cel mai aproape de medalie a fost Adrian Ferenț, care la doar 81 kg, a trecut în primul tur de un karateka din Letonia și în turul secund de un sportiv maghiar. Dacă în primul tur a avut nevoie de o repriză pentru a dovedi că e mai bine pregătit decât sportivul leton, în fața maghiarului au fost nevoie de două reprize dificile, dar purtate admirabil de Adrian, care a dovedit încă o dată că cel mai greu e de luptat în fața unui luptător determinat, decis să nu cedeze niciodată. În lupta pentru locul trei, Adrian a fost dezavantajat de faptul că lupta cu karateka lituanian, de două ori campion european al probei, la el acasă. După doar o repriză de luptă, arbitrii s-au grăbit să acorde victoria lituanianului deși diferența dintre cei doi a fost minoră. Adrian Ferenț s-a clasat la final pe locul 5. Alex Wallmen a fost nevoit la rândul său să se recunoască învins în turul secund, în fața campionului european și mondial al categoriei, bulgarul Valeri Dimitrov, în fața căruia a pierdut prin ippon. A fost o luptă extrem de dură, cu schimburi de lovituri extraordinare de o parte și de cealaltă, în care însă experiența și talentul excepțional al lui Dimitrov au ieșit învingătoare. În final Dimitrov a câștigat titlul european al categoriei și titlul pentru cel mai tehnic sportiv. Nici una dintre luptele lui nu a durat mai mult de o repriză.
La categoria grea, + 90 kg, am avut parte de una dintre cele mai plăcute surprize, și anume obținerea de către Dorin Mărgărint de la Budokai Arad a medaliei de bronz. După un prim meci câștigat cu două wazarii prin upercut în fața unui sportiv elvețian și un meci mult mai dificil în fața unui bulgar masiv, Dorin a stat față în față cu vicecampionul mondial, lituanianul Donatas Imbras. Doar lipsa de experiență și încrederea i-au lipsit luptătorului arădean pentru a îi pune probleme lituanianului, care în final s-a clasat pe locul 1. Dacă va continua însă antrenamentele asidue și va participa la cât mai multe competitții, Dorin ar putea în continuare să obțină rezultate excepționale la nivel internațional. El se alătură deja, într-o companie foarte selectă, celorlalți doi karateka români care au reușit obținerea de medalii la campionatul european de seniori, Florin Bărbânța din Zalău și Marius Ilaș din Oradea.
În cadrul categoriei tineret a campionatului european, medalii au mai obținut Dragoș Teleptean de la CS Kanku Baia Mare (aur la kata tineret), după o evoluție foarte sigură și precisă, Cristian Avram de la CS Vidalis Zalău (bronz la luptă tineret, -65 kg), după un parcurs foarte dificil pe care l-a purtat cu mult spirit și curaj și Iulian Pădure de la CS Karate Bistrița (bronz la luptă tineret, -75 kg), care a reușit două victorii foarte rapide și spectaculoase, ca apoi să se mulțumească cu rezultatul, disputând o luptă mai puțin inspirată.
Arbitrii români care au participat la campionat au fost Grigore Petruț, Radu Sângeorzan și Sorin Stoia.
Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.
Poza aleatorie


Cupa Croatiei 2010 Memorialul Branko Bosnjak
Shoutbox
Trebuie să fii conectat pentru a posta un mesaj.

saraWaranalk
15/12/2017 07:07
rp area accounting modification screenshot alerts recordings budget edt involving exams td brought male elizabeth solution damage restaurant visual earth paragraph communist switched enhancement disco

soryodore
15/12/2017 07:03
lightweight evaluate merchandise eq smaller compliance ac publicity councils genre unix xl alloy solution leading holidays dual alien ram advisor happening executed schedule ethernet op accounting dem

blelvecom
15/12/2017 06:59
sexually devon readily bangladesh deborah latinas terrible extras handbook normally correlation broke amendments findarticles heater factors eugene elliott adapters citations thee ride tall pumps exem

Falffauclix
15/12/2017 06:55
metallic preparing evans japanese affiliation unity print showtimes a produced sunny representing compiled keith selective die qualifications increase cardiff untitled disorders cc attractive native c

sibgrereCed
15/12/2017 06:52
dean sagem sheep commissions leonard thumbnail yields inner thy wx characteristics correction attractive cas declaration ships whose credit sequence rom midwest television prisoner fabrics citation ha

Arhivă shoutbox
Discuţii pe forum
Cele mai noi discuţii
www.budokai-arad.ro ...
Jeffrey campbell shoes
Metode de antrenamen...
research papers abou...
the great gatsby ame...
Cele mai active discuţii
Metode de antrena... [42]
STAGIUL DE KATA B... [39]
Campionatul Natio... [38]
Campionatul Natio... [31]
La Multi Ani! [29]
Sondaj membri
Ce parere aveti despre Stagiul De Vara 2009?

Excelenta

Foarte buna

Buna

Slab

Nu am participat

Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Copyright © 2007 Budokai-Arad.ro - Toate drepturile rezervate
[GFX by adicrst]