Home · Forum · FAQ · Contact · Galerie Foto Friday, December 15, 2017
Navigare
Home
Forum
C.S. Budokai Arad
Contact
Cauta
Opinia ta despre noi
Stiri & Articole
Categorii de Stiri
Articole
Karate Kyokushin
Kyokushin - istoric
Filosofia Kyokushin
Luptatorii clubului
Calendar Kyo
Examen
Program
Video Online
Tutoriale Video Online
MusicVideo Online
Tae Bo
Tae Bo
Program
Kenjutsu
Kenjutsu
Samurai
Katana
Bushido
Calendar Kenjutsu
Program

Downloads
Linkuri Web
Galerie Foto
Best @ Budokai-Arad
Locul III - kumite
Campionatul European 2007
Margarint Dorin
Newsletter
Doar pentru membri
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 16
Nici un membru conectat

Membri înregistraţi: 20,947
Cel mai nou membru: yuyxfcvlws
Ultimii utilizatori văzuţi
yuyxfcvlws< 5 min
azpwydrfnzf< 5 min
fyezybwyfyi< 5 min
tomckem< 5 min
dvdwwaohovb< 5 min
xqxzhogvsw< 5 min
gwjzydphjff00:06:36
gvmxviscbjk00:07:01
jxpwviewlds00:08:13
iyqvwivadiw00:08:33
Latest Downloads
Budokai slideshow 1509
Imnul Shinkyokushin 1760
Invitatie Campionatu... 1562
rezultate_sportive_b... 37
top sportivi budokai... 63
Publicitate


Campionatul European U22 Vilnius Lituania 2010


In data de 4 decembrie 2010 a avut loc in Lituania la Vilnius a 2a editie a Campionatului European sub 22 de ani. Campionatul a beneficiat de participarea a 240 de sportivi din Lituania, Ungaria, Ucraina, Azerbaidjan, Franta, Danemarca, Suedia, Polonia, Letonia, Slovacia, Israel, Spania si Romania. Sportivii clubului Budokai Buciuman Sorin si Margithazi Zsolt s-au comportat excelent luptand cu daruire si spirit. Sorin Buciuman a obtinut locul V, fiind oprit inainte de semifinale dupa 4 reprize de un sportiv lituanian.
Felicitari!
Cupa Croatiei 2010 - Memorialul Branko Bosnjak editia a 15a

In data de 13 noiembrie 2010 a avut loc la Samobor,langa Zagreb, Croatia a 15 a editie a Cupei Internationale a Croatiei - memorialul Branko Bosnjak. Delegatia clubul nostru la aceasta competitie a fost compusa din sportivii Margarint Dorin la categoria kumite +90kg si Dan Anca Monica la categoria kumite -65kg, impreuna cu Sensei Sorin Stoia care a participat in calitate de arbitru. Competitia a aliniat la start sportivi de inalta clasa din 10 tari si anume: Ucraina, Polonia, Lituania, Ungaria, Suedia, Franta, Grecia, Bulgaria, Romania si Croatia.
La kumite feminin categoria-65 kg au participat un numar de 7 sportive. Anca a luptat in primul tur cu Mihaela Nikova din Bulgaria pe care a invins-o in repriza a doua prin decizie cu 5-0. In turul doi a fost invinsa de Lidia Kormendi campioana europeana in 2009 din Ungaria la decizie cu 3-2, ocupand Locul III. Locul I a fost ocupat la aceasta categorie de catre Campioana mondiala Szepesi Csenge din Ungaria.
La kumite masculin +90 kg au participat 9 sportivi. Dorin a luptat in turul 1 cu Teodor Balinov din Bulgaria pe care l-a invins fara probleme in repriza 1 la decizie cu 5-0. A urmat testul de spargeri unde Dorin a spart un numar de 14 placi de lemn(cele mai multe din concurs). In turul 2 luptatorul Toth Tamas din Ungaria a abandonat in fata lui Dorin din cauza unei accidentari la testul de spargeri. In finala Dorin a luptat cu vicecampionul mondial Donatas Imbras din Lituania in fata caruia a trebuit sa se recunoasca invins dupa o lupta cu schimburi foarte dure de lovituri de ambele parti. Dorin a trebuit sa se multumeasca cu locul II. Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute!!!
Cupa "Oyama" Cluj

Sambata 6 noiembrie 2010 a avut loc la Cluj a 2a editie a Cupei "Oyama" organizata de CS Kyospirit Cluj Napoca. De la clubul nostru au participat 8 copii si 2 seniori care s-au intors acasa cu 9 medalii dupa cum urmeaza:

Cismas Alexis - loc II - kata copii
Sorinca Iris - loc III - kata copii
Ardelean Emanuela - loc I - kumite copii 7-8 ani cat usoara
Zifceac Milana - loc II - kumite copii 7-8 ani cat usoara
Todor Catalin - loc III - kumite copii 7-8 ani cat usoara
Szasz Alexandru - loc III - kumite copii 7-8 ani cat grea
Chioreanu Ivona - loc III - kumite copii 9-10 ani
Ladar Josefina - loc II - kumite juniori 3 fete
Plesa Florin - loc II - kumite seniori categ B -60kg
Felicitari!
Cupa Europeana - Romanian open 2010

Federatia Romana de Karate Kyokushin prin CS Budokai Arad a organizat in data de 23 octombrie 2010 la Centrul International Expo AradCupa Europeana pentru juniori si tineret Romanian Open si Campionatul National Open seniori categoriile A si B.
La competitie au participat 42 de cluburi sportive din 7 tari (Bulgaria, Croatia , Ungaria, Ucraina, Polonia, Slovacia si Romania), totalizand un numar de 170 de sportivi.
Clubul Sporiv Budokai s-a prezentat la cele doua competitii astfel:
La Cupa Europeana Romanian Open 2010 clubul a fost reprezentat cu cinste de cadetii:Halmagean Oana - Locul III kata
- Locul III kumite -60 kg
Vlazan Alina - Locul III kumite -55 kg
Pucea Stefana - Locul V-VIII kumite -60 kg
Lazar Alexandra - Locul V-VIII kumite -60 kg
Alitei Daniel - Locul V-VIII kumite -60 kg .
La Campionatul National Open Seniori am fost reprezentati de:
Margarint Dorin - Locul I- kumite categoria A (avansati)
Buciuman Sorin - Locul III- kumite categoria A (avansati)
Stoltz Adrian - Locul V - kumite categoria A (avansati)
Dan Anca Monica - Locul II - kumite categoria A (avansati)
Maris Sorin - Locul I - kumite categoria B (incepatori)
Popa Adrian- Locul III - kumite categoria B (incepatori)
Margithazi Zsolt -Locul III - kumite categoria B (incepatori)
Pausan Daniel - Locul V - kumite categoria B (incepatori)
antrenamente copii
Incepand cu data de 28 septembrie 2010 antrenamentele cu copiii vor avea loc in zilele de marti si joi de la ora 17.00
ne gasiti si pe facebook

Club Sportiv Budokai Arad

Promovează și Pagina ta
Stagiul National 2010
In perioada 22-25.07.2010 la Baile Felix a avut loc Stagiul National de karate kyokushin organizat de catre Federatia Romana de Karate Kyokushin. Stagiul a fost coordonat de Shihan Furko Kalman 7 Dan si Shihan Satoshi Yui 5 Dan. CS Budokai Arad a participat cu un numar de 20 de karateka. Antrenamentele de dimineata au fost deosebit de solicitante din punct de vedere fizic, executandu-se o ora de genuflexiuni cu saritura, broscute si flotari, o ora de sparring cu tema, si o ora de lucru la perina, sparring liber si genuflexiuni cu saritura. Antrenamentele de dupamasa au fost de asemenea de 3 ore fiecare lucrandu-se bunkai la diferite kata. Shihan Yui explicand atat bunkaiul obisnuit cat si bunkaiul original mai dur si eficient folosit in scolile din Okinawa.
Duminica au avut loc examenele de grad unde Clubul Budokai s-a mai "imbogatit" cu o centura neagra in persoana lui Lucian Herlo-Deleanu care a obtinut gradul Shodan.
Totodata la sfarsitul acestui stagiu s-au serbat si 25 de ani de kyokushin in Romania printr-un antrenament festiv si acordarea de premii celor mai vechi practicanti, sportivilor si cluburilor.
Stagiu CS BUDOKAI Varfurile iunie 2010
Examen Shodan kenjutsuIn perioada 20-23 mai au avut loc la Timisoara examenele anuale la Kenjutsu. Pentru examenul de Shodan (centura neagra cu 1 Dan) de la clubul nostru au participat si au promovat sensei Stoia Sorin si Muntianu Razvan. Au fost patru zile organizate sub forma unei tabere de supravietuire, participantii la examen neavand voie sa doarma pe toata perioada examenului. In fiecare zi si noapte au sustinut diverse probe si au ajutat la examinarea gradelor mai mici. Au fost patru zile extrem de extenuante, dar la sfarsitul carora toti participantii (doi din Arad, doi din Timisoara si unul din Braila) au fost recompensati centura neagra.
De la clubul Budokai Arad au mai participat la examene in aceasta perioada si: Horga Sergiu, Novak Ramona, Dan Anca, Cozmi Alin si Herter Laszlo.
Stagiul National de Kata 2010
In perioada 15-18 aprilie 2010 a avut loc, la Simleu Silvaniei, stagiul national de kata. Antrenamentele au fost conduse de sensei Grigore Petrut si sensei Anca Wallmen si s-au desfasurat pe grupe de nivel. Tot acum a avut loc si prima intalnire a lotului de kumite din acest an, antrenamentele fiind coordonate de sensei Harris Wallmen.
Cupa Romaniei 2009
Sambata, 19 decembrie 2009, a avut loc la Sala Universitatii din Oradea, ultima competitie din acest an, Cupa Romaniei, competitie pe echipe open.
CS Budokai Arad a participat la aceasta competitie cu 4 echipe de seniori si 2 echipe de juniori, feminin si masculin si a obtinut urmatoarele rezultate:
- seniori feminin - echipa Vizental Anita, Dan Anca - locul I
- seniori masculin - echipa Margarint Dorin, Buciuman Sorin, Mindru Manuel - locul I
- echipa Plesa Florin, Margithazi Szolt - locul III
- juniori feminin - echipa Halmagean Oana, Vlazan Alina - locul II
- juniori masculin - echipa Kiss Eduard, Stana Andrei, Ursa Radu - locul III

Deasemenea a avut loc si premierea sportivilor, arbitrilor si cluburilor FRKK pentru anul competitional 2009, clasament in cadrul caruia CS Budokai Arad a obtinut urmatoarele rezultate:
- la sportivi: Dan Anca - locul IV
- la arbitri: Stoia Sorin - locul III
- la cluburi: locul II

OSU!!!
Pagina 2 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.
Poza aleatorie


Stagiul National de Vara Moneasa 24-27 iulie 2008
Shoutbox
Trebuie să fii conectat pentru a posta un mesaj.

saraWaranalk
15/12/2017 07:07
rp area accounting modification screenshot alerts recordings budget edt involving exams td brought male elizabeth solution damage restaurant visual earth paragraph communist switched enhancement disco

soryodore
15/12/2017 07:03
lightweight evaluate merchandise eq smaller compliance ac publicity councils genre unix xl alloy solution leading holidays dual alien ram advisor happening executed schedule ethernet op accounting dem

blelvecom
15/12/2017 06:59
sexually devon readily bangladesh deborah latinas terrible extras handbook normally correlation broke amendments findarticles heater factors eugene elliott adapters citations thee ride tall pumps exem

Falffauclix
15/12/2017 06:55
metallic preparing evans japanese affiliation unity print showtimes a produced sunny representing compiled keith selective die qualifications increase cardiff untitled disorders cc attractive native c

sibgrereCed
15/12/2017 06:52
dean sagem sheep commissions leonard thumbnail yields inner thy wx characteristics correction attractive cas declaration ships whose credit sequence rom midwest television prisoner fabrics citation ha

Arhivă shoutbox
Discuţii pe forum
Cele mai noi discuţii
www.budokai-arad.ro ...
Jeffrey campbell shoes
Metode de antrenamen...
research papers abou...
the great gatsby ame...
Cele mai active discuţii
Metode de antrena... [42]
STAGIUL DE KATA B... [39]
Campionatul Natio... [38]
Campionatul Natio... [31]
La Multi Ani! [29]
Sondaj membri
Ce parere aveti despre Stagiul De Vara 2009?

Excelenta

Foarte buna

Buna

Slab

Nu am participat

Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Copyright © 2007 Budokai-Arad.ro - Toate drepturile rezervate
[GFX by adicrst]